Schipluiden 1

3e klasse B

21 september 2019 14:15

J. de Wit

DUNO is er niet in geslaagd om de eerste competiewedstrijd van het te seizoen te eindigen met een overwinning. Het werd zaterdag 21 seoptember op Haagsche Dynamiek 1-1.

In de wedstrijd deden zich niet veel kansen voor. En de kansen die we wel zagen gingen net naast of werden tegengehouden door de keepers van beiden elftallen.

Schipluiden had in de eerste helft het meeste balbezit. In de tweede helft was dit DUNO. DUNO kwam 63ste minuut op een 1-0 voorsprong door een schot van Elyseo van de Graaf. In de 71e minuut wist Schipluiden op gelijke hoogte te komen.

Vlak voor tijd kreeg Nick Heikoop nog een grote kans om de overwinning binnen te slepen, helaas werd de bal goed tegengehouden door de keeper van Schipluiden.

Na 90 minuten floot de goed leidende scheidsrechter Dhr. de Wit - de leidsman op leeftijd floot als een jonge god - voor het einde van de wedstrijd. Hiermee is de 1-1 voor beide ploegen een terechte uitslag.

Aanstaande dinsdag (24-09) oefent DUNO thuis op veld 2 tegen HBS. Aanvang van de wedstrijd is 20:15 uur. Op zaterdag 28 september staat de uitwedstrijd bij Quick Steps op het programma. Hier beginnen we om 14:30 uur